Kim Oynadı?
Hesap ve veri silme

Kontrol sende.

Kim Oynadı? hesabını ve hesabınla ilişkili kişisel verileri uygulamadan kalıcı olarak silebilirsin.

Uygulama içinden silme

  1. Kim Oynadı? uygulamasını aç.
  2. Profil → Hesabım ekranına git.
  3. Hesabı ve verilerimi sil seçeneğine dokun.
  4. Gösterilen kalıcı silme uyarısını onayla.

İşlem tamamlandığında profilin, arkadaşlıkların, davetlerin, maç geçmişin, istatistiklerin, cihaz bildirim kaydın ve yüklediğin profil fotoğrafın aktif sistemlerden silinir.

Uygulamaya erişemiyorsan

Hesabına bağlı e-posta adresinden destek ekibimize yaz. Güvenlik için hesabın sana ait olduğunu doğrulamamız gerekebilir.

Saklama süresi

Hesap silme işlemi geri alınamaz. Güvenlik, dolandırıcılık önleme, uyuşmazlık çözümü veya yasal zorunluluk nedeniyle tutulması gereken sınırlı teknik kayıtlar yalnızca gerekli süre boyunca saklanabilir; bu kayıtlar oyun profilini yeniden oluşturmak için kullanılmaz.